Sidor

13 maj 2015

Hundgården

Godmorgon :-) Är det fler än jag som tycker att hundgårdarna ser så otroligt grå och tråkiga ut så här på våren? Bara lite gräs kommer upp blir det bättre men fram tills dess så är det det här man har att titta på.

Jag skulle vilja bygga ut vår hundgård. Jag är ganska nöjd med den, innehållsmässigt, det finns gott om stenar, stubbar och stockar att balansera på och jord att gräva i. Men det finns inte så jättemycket utrymme för spring och lek. Jag tänkte att man skarvar på hundgården så att den sträcker sig mot bostadshuset, där finns lite stubbar och det är mestadels plant med gräs. Skälet till att vi placerade hundgården ute på hygget var faktiskt ljuset. Det är både morgonsol och kvällssol och vintertid är det ett av de få ställena på tomten dit solens strålar når. Men det känns som de är lite långt bort från oss när de är i hundgården.

Vi håller också på att bygga om runt om hundhuset. Tanken är att det ska bli som en altan runt hela huset med tak över så de kan ligga ute och kika även om det regnar. Oftast så tycker de att det är skönt att ligga ute i regnet men det ska ändå finnas ytterligare ett alternativ än regn eller inomhus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar