Sidor

7 juni 2015

Backträningen idag

Äntligen och lite lugn och ro och bara få slappa lite. Hur kan en dag gå så fort? Det finns alltid hundra saker att göra, mocka hundgården, fixa lite i rabatterna, klippa gräs, laga mat, promenera hundar, träna hundar etc. etc.

Dagens träning var verkligen så givande. Tanken var att Indra, Tena och Diesel skulle tränas i grustaget men Palla tog med Tena på en lång cykeltur på förmiddagen så hon fick vila på eftermiddagen. Istället fick Måra följa med.

Måra fyller 10 år om någon vecka och är så rutinerad och vet hur hon ska jobba. Diesel däremot får man alltid gå tillbaka till basic, visa med kroppen hur hur han ska bete sig i backen, att han ska ta det lugnt både upp och ner och inte bara rusa fram som en bulldozer.
Indra är lite lurig, hon fuskar gärna. Hon vet vad hon ska göra och hur hon ska göra det men så fort det blir lite jobbigt fysiskt, börjar hon fuska med stegen så det gäller att hålla koll på henne.

Indra klättrar uppför backen
Sen går vi sakta nerför backen igen

Diesel på väg ner för backen

För Diesel är det mer rehabilitering än träning. Han saknar fortfarande en hel del muskelmassa i fronten vilket gör att han nästan kryper ner för backen för att klara av att hålla emot. Men han blir bättre och bättre för varje pass :-)

Dagens utsikt :-)

Det fanns gott om älgspår och men även gott om murklor så det blev lite svampplockning också, hittade kanske ett kilo med toppmurklor :-)


Man tager vad man haver :-) Det enda vi hade att lägga murklorna i var en hundmatsäck :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar